013-8503156 / 06-33775876
info@hb-grafdoeken.nl

TIJDELIJKE GRAFDOEKEN

HB-Grafdoeken

Tijdelijke grafdoeken. Juist in de periode volgend op de begrafenis wordt het graf meestal erg vaak bezocht. Om het graf in deze periode niet anoniem en leeg te laten zijn maar het juist een eigen vertrouwde plek te geven, is een tijdelijk grafdoek een praktische en stijlvolle oplossing.

Tijdelijke grafdoeken

  Waarom een tijdelijk Grafdoek

Nadat een dierbare is begraven heeft een graf de eerste maanden tot soms tot een jaar een vaak anonieme aanblik. Het plaatsen van een grafmonument kost immers de nodige tijd. In een moeilijke tijd moet de nabestaande(n) een keuze maken voor een definitief gedenkteken. Ook speelt de levertijd een rol en om verzakking van het graf te voorkomen, moet de grond rondom het graf tot rust komen.

Tijdelijle grafdoek witte roos. HB-Grafdoeken Tilburg

HB-Grafdoeken

Naar onze mening hoort een graf er altijd netjes en mooi uit te zien. HB-Grafdoeken helpt u daar graag bij. Wij hebben voor u een ruim aantal voorbeelden gemaakt waaruit u een keuze kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt grafdoek te maken. U levert zelf uw idee aan waarbij u natuurlijk op onze hulp kunt rekenen. Het plaatsen van het tijdelijke grafdoek is eenvoudig en kunt u zelf door middel van meegeleverde grondpennen die bevestigd worden in de grond. Uiteraard is het mogelijk dat wij het grafdoek plaatsen tegen een kleine vergoeding.

Hoe bestel ik een tijdelijk Grafdoek?

Hoe bestel ik nu een tijdelijk grafdoek? Kan ik zelf het lettertype bepalen? Hoe geeft ik mijn persoonlijke teksten door? Ik wil een eigen afbeeldingen of tekening? 
Op de volgende pagina beschrijven we precies voor U hoe wij te werk gaan.

Hoe bestel ik een grafdoek
*NIEUW*

Islamitische Grafdoek.

Er is veel vraag naar Islamitische tijdelijke grafdoeken. Daarom heeft HB-Grafdoeken nu een versie toegevoegd. Mocht u toch een andere vorm wensen kunt u die bij een “eigen ontwerp” de wensen aangeven.

Naar doek
Materiaal Grafdoeken

Onze doeken zijn gemaakt van
270 g/m2 mesh doeken.
Het mesh doek heeft kleine gaatjes waardoor de regen de grond bereikt en niet op het doek blijft liggen. De bedrukking is UV-bestendig en voorzien van RVS ringen.

Formaten & Kosten

Het doek is  
te verkrijgen in het formaat; 
75 x 180 cm € 100,00. 
Ook is geheel gepersonaliseren  
ontwerp mogelijk € 135,00.
Alle kosten zijn inclusief BTW en verzendkosten. 

Vormgeving

Bij HB-Grafdoeken kunt u een keuze maken uit diverse ontwerpen.
Heeft u zelf een idee dan kunt u in samenspraak met HB-Grafdoeken een grafdoek laten ontwerpen geheel naar uw eigen wensen met eigen beelden.

Teksten samenstellen

Hulp bij de teksten

We helpen u graag bij het samen stellen van uw grafdoek. Zo hebben we een opsomming van 155 teksten die mogelijk ter inspiratie kunnen dienen.

Hulp bij tekst samenstellen

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met u op.